Adres

Bloemsierkunst Jac. Verkuil

Markgraaflaan 135
3131 VL Vlaardingen
Tel: 010-4343704
Fax: 010-4343698
E-mail: jac.verkuil@xs4all.nl

 

Kwaliteit van Fleurop


Wat is Fleurop?

De organisatie die zorgt dat een prachtige bloemengroet met uw persoonlijke boodschap op tijd wordt overhandigd aan de persoon die u wilt bedanken, feliciteren of een hart onder de riem wilt steken! Voor iedere gelegenheid vindt u bij Fleurop een passend cadeau: boeketten, losse rozen, bloemstukken, planten, rouwwerk, cadeaubon Nationale Bloemenbon en cadeauartikelen uit de Fleurop Cadeaushop.

 

Fleurop bloemen bezorg expert

Fleurop Interflora Nederland is al ruim 90 jaar (sinds 1921) gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn zo'n 1.200 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 40.000 verdeeld over ruim 140 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist biedt u daarom ook extra kwaliteit en service.

 

Voor de consument en het bedrijfsleven

Bloemen zijn een prachtig product geschikt voor het overbrengen van iedere boodschap die u maar wilt; zowel voor een persoonlijke als zakelijke boodschap. In persoonlijke sfeer zijn gelegenheden als bedanken, feliciteren of steun gangbaar. Uw bloemengroet wordt nóg leuker met een cadeau uit onze winkel. Wilt u de ontvanger zelf een mooi boeket laten kiezen? Stuur dan de Nationale Bloemenbon. Ook wordt vaak voor bloemen, planten of de Nationale Bloemenbon gekozen als relatiegeschenk, promotiemiddel of als sfeermaker in een bedrijf.

 

Waarom Fleurop?

  • Landelijk en wereldwijd netwerk van bloemisten.
  • Via Jac. verkuil kunt u over de hele wereld bloemen laten bezorgen, in maar liefst 140 landen!
  • Symbool voor kwaliteit.
  • Fleurop aangesloten bloemisten geven 100% garantie op de uitvoering van opdrachten.
  • Wij kopen de bloemen dagelijks vers in. Bij aflevering geven wij u dan ook een 7 dagen versheidgarantie.
  • Snelle en betrouwbare bezorgservice.
  • Bij bestelling voor 12.00 uur wordt het boeket dezelfde dag afgeleverd (m.u.v. zon- en feestdagen).
  • Combicadeau mogelijk: uw bloemengroet kunt u nóg leuker maken met bijvoorbeeld een vaas, prosecco, chocolade of een knuffel.