Rouwboeket bestellen & rouwboeket bezorgen

Naast blijde momenten, zijn bloemen ook op hun plaats tijdens verdrietige perioden in het leven. U kiest passend bloemwerk voor het afscheid van een dierbare. U kunt kiezen uit uiteenlopende rouwarrangementen en rouw-/sympathieboeketten.

Zorgvuldigheid is belangrijk bij rouwwerk

Let daarom op de volgende aspecten;

 • Aan een rouwarrangement kunt u rouwlint toevoegen met uw eigen tekst, gericht aan de overledene (34 tekens per slip).
 • Laat u bloemen bezorgen bij de familie? Kies dan niet voor lint, maar vul het tekstkaartje in.
 • Wilt u dat Jac. Verkuil de bloemen bij een rouwcentrum bezorgt, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces
 • Als u bloemen bij een crematorium laat bezorgen, kan dit meestal alleen op de dag van de crematie. Vul daarom dezelfde datum in bij Uitvaartdatum en Bezorgmoment.

Speciale wensen bij een rouwboeket laten bezorgen?

Hebt u vragen of speciale wensen? Onze collega's staan u graag te woord: (0)10 434 3704. Uiteraard kunt u bij ons in de winkel aan de Markgraaflaan terecht voor persoonlijk advies. 

Bloemen & rouwboeketten bij een begrafenis

In Nederland zijn een uitvaart en bloemen veelal aan elkaar verbonden. Op een verdrietig moment als een begrafenis of crematie geven bloemen uiting aan de liefde en respect voor de overledene. In deze vorm zijn bloemen een middel om de overledene te eren tijdens een moeilijk afscheidsmoment.

Bloemen voor nabestaanden

Als de laatste rustplaats van een overledene is bedekt met prachtige rouwarrangementen en rouwboeketten biedt dit troost aan nabestaande(n). Kun je niet op de begrafenis aanwezig zijn, dan kun je een rouwarrangement bestellen en laten afleveren bij het rouwcentrum. Op een lint zetten wij een door jou uitgekozen, passende tekst.

Je kunt er ook voor kiezen om nabestaande(n) jouw medeleven te betuigen met een rouw/sympathieboeket. Een rouw/sympathieboeket met een tekstkaartje waarop je je steun betuigt eraan, kun je bestellen in deze online bloemenwinkel. Jac. Verkuil bezorgt het door jou gekozen bloemwerk vervolgens persoonlijk op het door jou opgegeven adres...

Rouwlint met een boodschap

Het is zeker niet verplicht, maar vaak wel de gewoonte om aan rouwarrangementen een lint te bevestigen met daarop een boodschap. Die boodschap is bedoeld voor de overledene. ‘Sterkte’ is in dit geval dus niet gepast. Een rouwlint bij Jac. Verkuil bestaat uit twee slips met maximaal 34 tekens per slip. Jac. Verkuil zorgt ervoor dat de kleur van het lint past bij het door jou geselecteerde bloemwerk. Bij een bestelling binnen onze online bloemenwinkel en in de winkel kun je de tekst voor beide slips vanzelfsprekend doorgeven.

Misschien vind je het moeilijk om een gepaste tekst te bedenken. Daarom doen wij je enkele suggesties voor afscheidsteksten aan de hand:

 1. Een laatste groet
 2. Rust zacht
 3. Rust in vrede
 4. Dag lieve... Dag beste...
 5. Met grote dankbaarheid
 6. Tot weerziens
 7. Je zult altijd in onze herinnering blijven voortleven
 8. Bedankt voor de fijne tijd samen
 9. Met oprechte deelneming
 10. Woorden schieten te kort
 11. Uw nagedachtenis zullen wij in ere houden
 12. We zullen je missen
 13. In onze harten leef je voort
 14. Tot het einde gestreden
 15. Hoe zal de tijd ooit deze wonden helen
 16. Jou te moeten missen, die onmisbaar was
 17. Vechten hoeft niet meer, rust nu maar uit
 18. Lieve..., bedankt voor alles
 19. Dank voor...gelukkige jaren samen
 20. Voor altijd in mijn hart
 21. ....., je bent de beste
 22. ...., je was zo lief voor ons
 23. We houden van je
 24. In mij bloeien duizend tuinen, de mooiste bloemen zijn voor jou